Cilde İyi Gelen Sivilce Kremleri

Günümüzde en çok kullanılan kremlerin başında şüphesiz sivilce kremleri gelmektedir. Sivilce kremlerinin doğru kullanımı oldukça önemlidir. Bu tür kremlerin doğru kullanılmaması halinde ciltte çeşitli lekelenmeler gözükebilir. Bu yüzden her üründe olduğu gibi sivilce kremlerinin de doğru kullanımı son derece önemlidir.

Sivilce kremlerinde dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli konu, kullanılan kremin cilde iyi gelip gelmemesidir. Yani, alınan kremin cilde herhangi bir zararı olmamasına dikkat edilmelidir. Sonuç olarak kimse cilde yan etkileriyle zarar verebilecek bir kremi kullanmak istemez.

Bu yüzden sivilce kremi seçiminde iyi bir araştırma yapmak son derece önemlidir. Şu anda piyasada bulunan çoğu krem yüzde yüz başarı gösterebilse de diğer kremlerin altında kalan ürünler de mevcuttur. Bu yüzden bu sivilce kremleri üzerine derin bir araştırma yapmak sizler için en doğru seçenek olacaktır.

Ayrıca dikkat edilmesi gereken bir diğer hususta yüzünüzde bulunan sivilcelerin derecesini öğrenmektir. Yüzünüzdeki sivilcelerin derecelendirmesine göre bir krem seçmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Çünkü, ağır kremlerin kullanımı halinde bu kremler cildinize zarar verebilir. Bu yüzden bu konuya dikkat etmek gerekmektedir.

Bu yazımızda ise cilde iyi gelen sivilce kremlerini ve özelliklerini sizlere açıklayacağız. Cilde iyi gelen sivilce kremlerini şöyle açıklayabiliriz:

Cilde İyi Gelen Sivilce Kremleri

1- Benzamycin Topikal Jel

Sivilce kremlerinde en çok tercih edilen kremlerin başında gelmekte olan Benzamycin sivilce kreminin kullanımı oldukça kolay ve etkili diyebiliriz. Son derece kaliteli bir ürün olan ve düzenli olarak kullanılması halinde cildinize zarar vermeden cildinizi iyileştirebilen bir jel türüdür.

Benzamycin topikal jelini tercih edenlerin çoğunda ağır akneler mevcuttur. Dolayısıyla son derece ağır geçirilen sivilce durumlarını bu jeli kullanarak rahat bir şekilde geçirebilirsiniz.

2- İmex Krem

Neredeyse her yerde bulunan bu kremimiz tam bir fiyat performans ürünü desek yanlış olmaz. Her bütçeye uygun olan bu krem yüzünüzdeki sivilceleri maksimum 2 gün içerisinde kurutuyor ve yüzünüz eski güzelliğine kavuşuyor.

Bu doğrultuda kullananlardan neredeyse hepsi bu kremden memnun ve düzenli olarak kullanmakta. Bu durumda İmex krem bizlere ne kadar etkili olduğunu da uygulamalı bir şekilde gösteriyor. Çoğunlukla orta dereceli sivilcelerde daha etkili olan İmex kremi herkes gönül rahatlığıyla kullanabilir.

3- Nadixa Krem

Nadixa krem şu anda çoğunluk olarak gençler tarafından kullanılmakta. Özellikle ergenlik döneminde çıkan sivilcelenmelerde daha etkili olan bu kremimizi hemen herkes gönül rahatlığıyla kullanabilir. Özellikle ergenlik döneminde genital bölgelerde ve yüzlerde çıkan sivilcelere karşı neredeyse yüzde yüz etkili olan bu kremimizin fiyatı hem uygun hem de her yerde bulunabilir. Rahat kullanımı ve yan etkisinin olmaması sebebiyle daha kaliteli bir görüntüye kolay bir şekilde kavuşabilirsiniz.

4- Acnelyse Krem

Acnelyse krem, çoğu eczanede bulabileceğiniz oldukça kullanışlı bir sivilce kremidir. Acnelyse krem 20 gramlık tüpler içinde satılmaktadır. İçeriğindeki besleyici vitaminler sayesinde cildinize zarar vermeden sivilcelerden temizlemektedir. Düzenli kullanım halinde en ağır akneleri bile ortadan kaldırabilecek olan bu kremimiz hem fiyatının uygunluğu hem de işlevselliği ile ön plana çıkmaktadır. Krem sürüldüğü yerin hem üst tabakasına hem de alt tabakasına nüfuz ederek sivilceleri etkili bir şekilde yok etmektedir.

5- Clindoxyl Krem

Clindoxyl sivilce kremi daha yeni yeni piyasa giren bir üründür. Lakin, daha yeni girmiş olmasına rağmen kendine hemen yer edinmiştir. En ağır akneleri bile yok edebilen bu kremimiz her türlü seviyedeki akneler için uygun bir kremdir. İçeriğindeki çeşitli özler sayesinde hem derinizi korur hem de akneleri kolay bir şekilde yok eder. Kaliteli bir krem olmasına karşın fiyatı diğer sivilce kremlerine göre daha pahalıdır desek yanlış olmaz. Lakin, unutulmamalıdır ki etkisi oldukça büyüktür. Yani, verdiğiniz parayı sonuna kadar hak etmektedir.

6- Bioderma Sebium Foaming Gel

Bu sivilce ve bakım kremi jel kıvamındadır. İçeriğindeki besleyici ve onarıcı yağlar sayesinde cildinizi son derece iyi bir şekilde korumaktadır. Ayrıca yağlı ciltler için son derece iyi bir bakım jelidir. İçeriğindeki çeşitli bileşenlerden ötürü cildinizde bulunan sivilceleri kısa bür süre içerisinde kurutarak düşmesini sağlamaktadır. Kaliteli bir ürün olan Bioderma Sebium Foaming jelini hemen hemen her eczanede kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

7- Cleocin T Sivilce Kremi

Ağır ve hafif geçirilen akne hastalığı açısından oldukça kullanışlı bir ürün olan Cleocin T kremimiz son derece etkili ve başarılı bir üründür. İçeriğindeki besleyici yağlardan dolayı cildinize herhangi bir zarar vermeden cildinizde bulunan sivilcelere nüfuz ederek sivilceleri minimum süre içerisinde yok etmektedir.

Doktorlar tarafından da sıkça önerilen bu ürünün kullanımında ise dikkat edilmesi gereken bir durum söz konusudur. Bu ürünü kullandığınız takdirde herhangi bir şekilde güneşe çıkmamanız lazımdır. Güneşe çıktığınız takdirde cildinizde çeşitli lekelenmeler gözükebilir. Tabii ki bu lekelenmeler geçicidir.

8- Skinoren

Hem sivilce hem siyah nokta kremi olan bu ürünün kullanımı aynı diğer kremler gibi oldukça kolaydır. Yalnızca az önceki ürünümüzde olduğu gibi bu ürünün de kullanımından sonra güneşe çıkılmaması gereklidir.

Sivilce Tedavisi Hakkında Merak Edilenler

Sivilce kremi kaç ay kullanılır?

Kremlerin yüzdeki tüm sivilcelerin yok olması sonrasında yeni sivilce çıkışını da engellemek adına 2 ay süre ile esnek kullanımı gereklidir.

Sivilce kremi nasıl kullanılır?

Uygulamadan önce cildinizi temizlemelisiniz. Yüzünüzde akne ve sivilceler olan bölgeye hafif masaj yaparak kullanabilirsiniz.

Sivilce kaç günde geçer?

Sivilceler için gerek krem gerekse evde uygulayacağınız bir bitkisel karışımı en 3 hafta düzenli kullanmanız halinde sivilceler ile giriştiğiniz savaşı kazanmanız muhtemeldir.



source https://konuanlatimi.net/cilde-iyi-gelen-sivilce-kremleri/

Yorumlar