Sarı Saçlar için Bakım

Uzun zamandır sarıdan hoşlanmadım. Saçımı asla sarıya boyamayacağımı bile düşündüm, ama ne oldu? Tadaaaa – Birden doğum günlerimden birinde kendimi değiştirmek istedim ve siyah saçları sarıya döndü! Sonra bana çok uygun olduğuna karar verdim, bu yüzden iki yıldır sarışınım.

Ama bu kolay bir iş değil! Saç tonuna dikkat etmek, saçınıza özel ilgi göstermek, her zaman saçınızı temiz tutmak gerekir!

Sarı Saçlar için Bakım
Sarı Saçlar için Bakım

Yaklaşın sarışınlar! Size bir sır vereceğim!

Sarı Saç Bakımı

Şampuan ve saç kremi

Sarı saçlar için şampuan ve saç kremi kullanın. Saçlarınız sarışınsa, bir şampuan seçerken cömert olmalısınız, çünkü bu şampuanlardaki besinler saç renginizi daha uzun ve daha sağlıklı tutacaktır!

Nemlendiriciler

Saç uçları genellikle kurudur. Bunun için özel maskeler yapmak gerekir. Hindistan cevizi yağı mükemmel bir etkiye sahiptir. Banyo yapmadan önce, uçlara sürün ve 40 dakika bekletin. Ayrıca, sarı saçlar için özel besleyici maskeler vardır. Islak saça uygulayın, 5 dakika bekletin ve durulayın. En çok neyi beğendiğinizi seçebilirsiniz.

Yıkama

Saçlarımızı sıcak suyla yıkamak zararlıdır. Bu sadece sarı saçlar için değil, tüm saç tipleri için de geçerlidir. Bu nedenle saçlarınızı ılık suyla yıkayın. Yıkadıktan sonra saçlarınızı soğuk suyla durulamak sadece kafa derisini yağlamakla kalmaz, aynı zamanda saçlarınızı daha canlı hale getirir.

En sevdiğiniz kuaförü bulun

Sarı saçların ayda bir kez boyanması gerekir. Bu nedenle, en iyi ustayı bulun. Bu sadece istediğiniz rengi elde etmenize yardımcı olmayacak, aynı zamanda uzun süreçte ruh halinizi olumlu etkileyecektir.

Saç uçları

Saç uçlarını ayda bir kesin. Daha sağlıklı saçlara ek olarak, daha hızlı saç büyümesine de sahip olacaksınız.

Zamanınızı ayırın

Kendinize, saçınıza, cildinize zaman ayırın! Zamanımızı ve dikkatimizi verdiğimiz her şey bizi daha güzel yapıyor. Sarı saçların çok ihtiyacı var.



source https://konuanlatimi.net/sari-saclar-icin-bakim/

Yorumlar