Mohamed Ramadan Kimdir? Hayatı

Çok ünlü Mısırlı bir aktör olan Mohamed Ramadan Mahmoud Hegazy, 1988 doğumlu, birçok başarılı film ve dizide oynamıştır. Arap dünyasının en önde gelen ve en çok kazanan genç oyuncularından birisidir.

Mohamed Ramadan’ın Yaşantısı

Fark edilir bir görünüme sahip olan Mısırlı aktör Mohamed Ramadan, Ain Shams Üniversitesi’nden mezun oldu azmi ve kararlılığı ile zor koşulların üstesinden gelebileceği ve oyunculukta farklı bir özellik ve yeteneğe sahip olduğunu tüm dünyaya kanıtlayabileceği şöhret ve sanat dünyasına zorlu yolculuğuna çıktı.

Başlangıcı küçük rollerle oldu ve daha sonra birçok filmde ve dizide büyük başarılar elde etti, burada çeşitli oyunculuklar sergiledi ve çeşitli komedi, dramatik ve diğer rollerde başarılı oldu. Uzun bir kariyeri olmamasına rağmen, bugün en ünlü ve önde gelen Mısırlı ve Arap oyunculardan biri ve sanat camiasının en çok kazanan yıldızlarından biri olarak kabul ediliyor. Mohammed Ramadan hakkında ihtiyacınız olan biyografi, başarılar, yorumlar, sözler ve tüm bilgileri bu içerikten öğrenebilirsiniz. Ayrıca Muhammed isminin bir çok anlamı ve özelliği vardır, onlara da göz atmak isterseniz –> “Muhammed isminin anlamı

Mohamed Ramadan’ın Hayatı (Biyografisi)

Sanatçı Mohamed Ramadan 23 Mayıs 1988’de Mısır’ın güneyinde El Moneeb’de doğdu. Çok alçak gönüllü bir aileye mensuptur ve kendisinden büyük olan Mahmud adında bir erkek kardeşi ve İman adında bir kız kardeşi vardır.

Mohamed, Giza okullarında okudu ve hazırlık aşamasında Zamalek kulübündeki futbol okuluna katılabildi, ancak Saidia Ortaokulu’nda eğitimine devam etmek için lisede futbolu bıraktı. Orada, sanat eleştirmeni Ahmed Abdel Hamid’in kendisini gördüğü ve yeteneğinden etkilendiği okul tiyatrosuna katılmaya başladı. Bundan sonra eğitimine devam etmek için Ain Shams Üniversitesi’ne katıldı.

Mohamed Ramadan’ın Başarıları

Mohamed Ramadan kariyerine 2004 yılında komedyen Said Salih ile başladı, ardından Mısırlı aktör Ahmed Zaki karakterini canlandırdığı “Külkedisi” ve 2006’da “sokak çocukları” da dahil olmak üzere bir dizi televizyon dizisi ve filmde küçük rollerde yer aldı. 2007’de Hanan ve Hanin dizisindeki basit rolü ile uluslararası yıldız Omar Sharif’i etkilemişti. 2008’de lise dizisi Rummana Al-Mizan’da küçük ekranda küçük rollerde yer aldı ve ayrıca siyasi komedi filmi Ramy Al-Essami’de askeri karakter Shalaby’yi canlandırdı.

İlerleyen yıllarda da çalışmaya devam etti ve 2009’da Hanım Bint Paşa, Hikayeler ve Başhaha adlı iki dizide rol aldı. Ardından 2010’da The Community adlı drama dizisi ile sinemaya da ufak bir katılım sağladı. Ertesi yıl, Mohamed Ramadan, oyuncuları Ahmed Saad ve Muhammed Najati ile birlikte oynadığı “Biz Öğrenciyiz” dizisinde ve “Doran Shubra” dizisinde büyük rollerde yer almaya başladı. Aynı yıl “Al-Shoq” filminde Ahmed Azmy ve Sawsan Bedir ile şampiyonluğu paylaştığı sinema çalışmalarını da sergiledi.

2012’de aktris Dina ve Huria Farghali ile ortaklaşa suç dram filmi Abdo Mutah’ın kahramanı oldu ve Hour, Text ve The German gibi diğer birçok filmde başarı elde etti. Ayrıca Carioca biyografik dizisinde oyuncu Wafaa Amer’in karşısında önemli bir rol oynadı.

2014 yılında ilk kez dramatik televizyon dizisi İbn Helal’de mutlak başrol oynadı. Sinemaya gelince, Wahid Saidi adlı bir komedi filminde rol aldı ve ertesi yıl korku ve gerilim filmi Stringed Parts ile rol aldı.

2016 yılında Lahfa komedi dizisinde aktris Dina Ghanem ve büyük oyuncu Samir Ghanem ile başrol oynadı ve dizi The Legend’da mutlak başrolü üstlendi. Ertesi yıl, Mohamed Ramadan üç filmde rol aldığı sinemaya yeniden odaklandı: Mısır’da komedi filmi The Last Deck, gerilim, Bir tutuklama emri ve tarihi film Hazine’nin ilk bölümü.

2018 yılında Eagle of Upper Egypt dizisinde mutlak başrol oynadı ve çok gizli bir filmde yıldırım subayı rolüne katıldı ve The Treasure filminin ikinci bölümünde de rolünü sürdürdü. Ayrıca Dizel filminde oyuncu Yasmine Sabry ile birlikte rol almıştı.

Mohamed Ramadan’da şarkı söyleme konusunda deneyler yaptı ve 2018’de üç single çıkardı: (Number One, The King ve Our Army is Saab). Ertesi yıl büyük başarı elde eden Mafya adlı bir şarkı da yayınladı. Genç oyuncunun son çalışması ise oyuncu Majed Al-Masry ve oyuncu Hala Shiha ile birlikte rol aldığı Zelzal dizisidir.

Mohamed Ramadan Kimdir?

Mohamed Ramadan’ın Özel Hayatı

Mohamed Ramadan 2008 yılında ilk kez evlendi ve ilk çocuğu Hanin’i dünyaya getirdi, ancak dört yıl sonra bu evlilik 2012’de boşanmayla sona erdi. 2012’de Nisreen El-Sayed Abdel Fattah ile yeniden evlendi ve çiftin Ali ve Kenz adında iki çocuğu oldu. Mohamed Ramadan’ın dini, inançları ve yerli mezhebine gelince, Sünni Müslüman bir ailede doğdu.

Mohamed Ramadan hakkında kısa gerçekler

  • Başlangıcı okul tiyatrosundaydı ve bu süre zarfında üst üste üç kez Mısır’ın en yetenekli oyuncu ödülünü kazandı.
  • Mohamed Ramadan, eserlerin kamuoyu önünde güvenilirliğini ve gerçekçiliğini sağlamak için tehlikeli sahneleri ve hareketleri kendisi gerçekleştiriyor ve alternatif bir temsilcinin varlığını reddediyor.
  • Mohammed, büyük aktör Saeed Saleh ile ilk karşılaşması anında çeşitli roller üstlendi.
  • Birincisi 2010’da Days of Love and Madness dizisinde ve 2017’de No Magic veya Sorcery dizisinde olmak üzere iki kez radyo dizisi ile deneyler yaptı.
  • Adı : Mohamed Ramadan
  • Doğum Yeri : Mısır Giza
  • Doğum Tarihi : 23.05.1988
  • Milliyet : Mısır
  • Okulu : Ayn Şems Üniversitesi
  • Burcu : İkizler

Sosyal Hesapları



source https://konuanlatimi.net/mohamed-ramadan-kimdir-hayati/

Yorumlar