Samsung TU7000 İnceleme ve Yorum

Samsung TU7000 modeli için kısa bir inceleme yapalım. Bu tv Samsung’un 2020 serileri içinde ki en düşük modeli ve düşük bütçeli alıcılarını bekliyor diyebilirim. Özellikleri bakımından değerlendirme yaptığımız zaman genel olarak fiyatının hakkını verebileceğini belirtebilirim. Almak isteyenlere şimdiden hayırlı olsun diyorum.

Samsung TU7000 İnceleme

Samsung TU7000, bütçe dostu, giriş seviyesi bir 4K televizyon. 2018 NU6900’ün yeni versiyonu. Ancak genel performansı önceki sürümle tam olarak eşleşmiyor. Yine de, iyi bir kontrast oranına ve olağanüstü siyah homojenliği sunan bir VA panele sahip, bu nedenle karanlık odalarda harika bir izleme deneyimi için derin siyahlar üretebilir. Ne yazık ki, çok parlak görünmüyor, görüş açısı zayıf bunun yanı sıra renk doğruluğu oldukça iyi. Avantajlı yanı, giriş gecikmesinin çok düşük olması, ancak değişken yenileme hızı teknolojisini henüz desteklememesi ve yenileme hızının 60Hz ile sınırlı olması da dezavantajı diyebilirim. HDR desteklemesine rağmen, geniş bir renk gamını gösteremez bu da genel deneyimi biraz daha zayıf hale getirir.

Samsung TU7000, çoğu uygulama için iyi çalışan bir TV’dir. TV şovlarını ve spor programlarını izlemek için iyi bir performans sunar. Bununla birlikte, düşük tepe parlaklığı, parlak ortamlarda izlemek için uygun değildir. Oyunlar için giriş gecikmesi çok düşüktür ve tepki süresi iyidir. Ek olarak, HDR içeriği SDR içeriğinden çok farklı görünmüyor çünkü geniş bir renk gamı ​​gösteremiyor ve HDR düşük pik parlaklığa sahip.

Samsung TU7000 İnceleme

Bu TV, hareket bulanıklığını azaltmaya yardımcı olabilecek siyah çerçeve ekleme özelliğine sahip. Etkinleştirildiğinde, arka ışık 60 Hz’de yanıp söner; ancak, ‘Oyun’ modundayken her zaman 120 Hz’de titreşir. Kullanmak için LED Clear Motion‘ı ‘On‘ olarak ayarlayın.

Samsung TU7000 Özellikleri

Ekran Boyutu ‎43″ – ‎‎50″- ‎‎55″ – ‎‎58″ -‎‎ 65″‎
Çözünürlük 4K (3840*2160) UHD
Uydu Alıcılı Evet
Gerçek Hz 50 Hz
Sistem Hz PQI 2000
İşletim Sistemi Tizen
İşlemci 4K Kristal İşlemci
Smart Evet
Web Tarayıcı Evet
Wifi Evet
HDR (High Dynamic Range) HDR 10+
Ses Çıkış Gücü 20 Watt
Enerji Sınıfı A
Tasarım Flat (İnce Çerçeve)
Ayak Yapısı İki yandan ayaklı
Rengi Siyah
Panel Tipi LED (***)
Akıllı Kumanda Desteği Yok
Garanti 2 Yıl (Samsung Türkiye)
Kablosuz Ekran Paylaşımı Evet
Rakip Muadili  
Samsung TU7000 Özellikleri

Samsung TU7000 Boyutları

‎43TU7000 Boyutunun en iyi bi kaç modelinden birisi.
50TU7000 Alt segment markalara muadil olabilir.
‎‎55TU7000 Bu boyut için ekonomik bir tercih.
‎‎58TU7000 Büyük ekran isteyenler için güzel bir seçenek.
65TU7000 Dev ekran bir TV’yi ucuza getirmek için ideal
Samsung TU7000 Boyutları ve yorum

Samsung TU7000 Nasıl? Alınır mı?

Tüm boyutları ile segmentinin en iyisi olmasa da düşük bütçe ile kaliteli bir TV almak isterseniz bu TV tam sizlik.

Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Özellikle internet üzerinden satın alma yapacaksanız ürünün teslimatında kutusunun hasarlı olmamasına dikkat edin. Haricen mağaza alışverişi için de satın alma esnasında diğer modellerin kampanyalarını sorgulayarak alın. Daha iyi bir kampanya olabilir ve mağazaya giderken hazırladığınız bütçe ile üst model Tv alma imkanı doğabilir.

TU7000 Kullanıcı Yorumları

Kullanıcı yorumları konusunda sizlerin görüşleri benim ve bu yazıyı okuyacak olan herkes için çok değerli. Ayrıca kullanıcı ve teknoloji meraklılarının yorumlarına göz atmak isterseniz aşağıda ki kaynak linke tıklamanız yeterlidir.



source https://konuanlatimi.net/samsung-tu7000-inceleme-ve-yorum/

Yorumlar