Samsung TU8500 İnceleme ve Yorum

Dünya devi Samsung tarafından 2020 yılında piyasaya sürülen TU8500 model tv hakkında kısa bir özellik incelemesi yaptım.

Televizyon önceki yıllarda üretilen premium ürünlerin aksine daha küçük boyut versiyonları ile geldi. Hemen hemen her bütçeye hitap ediyor diyebilirim.

Eğer bir TU8500 kullanıcısı olmak istiyorsanız 43″ ten 65″ e kadar boyut seçenekleri mevcut. Yapmanız gereken şey kendinize ve bütçenize uygun boyutu seçip satın almaktır.

Odanıza uygun tv boyutunu nasıl seçeceğiniz konusunda emin olamıyorsanız “yazdığım bu” içerik tam size göre.

TU8500 özellikleri

Ekran Boyutu 43″-50″-55″-65″
Çözünürlük 4K (3840*2160) UHD
Uydu Alıcılı Evet
Gerçek Hz 50 Hz
Sistem Hz PQI 2800
İşletim Sistemi Tizen
İşlemci 4K Kristal İşlemci
Smart Evet
Web Tarayıcı Evet
Wifi Evet
HDR (High Dynamic Range) HDR 10+
Ses Çıkış Gücü 20 Watt
Enerji Sınıfı A
Tasarım Flat (İnce Çerçeve)
Ayak Yapısı İki yandan ayaklı
Rengi Siyah
Panel Tipi LED (***)
Akıllı Kumanda Var
Garanti 2 Yıl (Samsung Türkiye)
Kablosuz Ekran Paylaşımı Evet
Rakip Muadili  
Tu8500 özellikleri

Yukarıda özelliklerini detaylıca gördüğünüz TU8500 modeli Samsung’un genel kullanıcı kitlesine hitap eden orta segment ürünlerinden bir tanesidir.

  1. Dual LED

    Samsung DUAL LED Özelliği Nedir

    Dual LED arka aydınlatma teknolojisi, renk tonunu içeriğinize uyacak şekilde ayarlar ve böylece filminizi olması gerektiği gibi izleyebilirsiniz.
    Detaylı Bilgi: https://konuanlatimi.net/samsung-dual-led/

  2. 4K Kristal İşlemci

    4K Kristal İşlemci

    Rengi ayarlayan, yüksek kontrast oranını optimize eden ve HDR görüntü sağlayan tek bir çipin sağladığı ilham verici görüntü kalitesi.

  3. 3 Taraflı Çerçevesiz Tasarım

    3 Taraflı Çerçevesiz Tasarım

    Şık ve zarif tasarımı size kusursuz resimler sunar. Her açıdan rahatlıkla izlenebilen sınırsız ve minimalist tarzdaki tasarımı standartları yeniden belirlemektedir. Şimdiye kadar sunduğumuz en sürükleyici sinematik deneyimi yaşayacaksınız.

  4. Uzaktan Erişim

    Samsung TU8500 İnceleme ve Yorum 1

    Evde TV’nizden ofis işlerinizi yapın. Uzaktan Erişim, bilgisayarınızın ekranını TV ekranına kablosuz olarak yansıtmanıza olanak tanır. Microsoft Office 365 kullanarak dosyalara erişmek veya belgeler üzerinde çalışmak için ofis bilgisayarınıza bile dokunabilir ve bunların hepsini koltuğunuzun rahatlıkla yapabilirsiniz.

  5. Ambiyans Modu

    Ambiyans-modu

    En sevdiğiniz fotoğrafları TV ekranına yansıtırken, TV, dekorunuza zarif bir şekilde uyum sağlar. Canlı görsellik için birden fazla fotoğraftan güzel bir kolaj veya slayt gösterisi yapabilirsiniz.

  6. Temiz Kablo Çözümü

    Samsung TU8500 İnceleme ve Yorum 2

    Samsung UHD, tüm TV kablolarınızı standın içine gizleyerek kablo dağınıklığını önlemenizi sağlayan basit bir yöntem sunmaktadır. Bu özellik, dağınıklığı azaltmanıza yardımcı olarak TV’nizin göz alıcı tasarımının keyfini tam anlamıyla yaşamınızı sağlar.

Bir televizyonu incelerken bunu profesyonel ekipmanlar ile yapmak gerekiyor. Çıplak gözle bakınca fark edilemeyecek olan detaylar kapsamlı incelemelerde ortaya çıkabiliyorlar. Bu nedenle bu işi Dünya genelinde takdir görerek yapanlara topu atmak istiyorum. Samsung TU8500 modeli üzerinde bir dizi test yaparak sonuçlarını bütün şeffaflığı ile paylaşan o güzelim sitedeki inceleme sonuçlarına “buradan” bakabilirsiniz.

Samsung TU8500 İnceleme

TU8500 Yorum

Bence 2020 ve 2021 sezonlarında Samsung’un en TU8000 modeli ile birlikte en çok satan ikinci modeli olacak. Şu an ki fiyatı göz önünde bulundurulunca biraz yüksek diyebilirim ancak piyasa çıkış fiyatı her zaman yüksek olur, bir süre sonra düşüşe geçecektir.

Genel olarak alınabilecek güzel modellerden bir tanesi diyebilirim.

TU8500 Sorunları

Her televizyonda olduğu gibi TU8500 modelinde de bir takım sorunlar oluşabilir. Bu sorunları insanlara aktarabilmek ve varsa kronik hataları duyurabilmek adına siz değerli TU8500 kullanıcılarından yorum rica ediyorum.

Not: Bu yazının içine yerleştirilmiş bir anket var, bu ankete katılabilmek için lütfen siteyi ziyaret edin.

source https://konuanlatimi.net/samsung-tu8500-inceleme-ve-yorum/

Yorumlar