Sosyal Medya Fenomenlerinin Yaşları

Sosyal Medya Fenomenlerinin Yaşları

Son dönemlerde özellikle TikTok fenomenlerinin sayıları arttı. Buna karşın sevenleri de aynı oranda kitlelere ulaştı. Bu fenomenler hakkında detaylı bilgilere “İnternet Fenomenleri” kategorimiz altında ulaşabilirsiniz. Haricen çok fazla merak edilen önemli bir bilgi de fenomenlerin yaşları oldu. Bir çok fenomen yaşını açıklamadığı için sevenleri İnternet ortamında bu bilgilere ulaşmaya çalışıyorlar.

Bu içerikte birçok fenomenin yaş bilgilerine yer vermeye çalışacağım. Yaşını açıklamamış olan fenomenler için ise eğlence amaçlı yüz hatlarından yaş testi yapacağım umarım hoşunuza gidecek bir içerik olacaktır.

Fenomenler Kaç Yaşında

1- Eylem Şahin Kaç Yaşında?

Eylem Şahin, yaşını açıklamayarak sevenlerini büyük merak içinde bırakan fenomenler listemizin ilk sırasına yerleşiyor. Kendisinin yaşı kesin olarak bilinmiyor ancak eğlenceli bir test sonucunda yüz hatları Eylem Şahin’in 26 yaşında olduğunu söylüyor.

Eylem Şahin Kaç Yaşında
Eylem Şahin Kaç Yaşında

Eylem Şahin’in gerçek yaşı bir sır gibi saklanırken hakkında bir çok yaş tahmini de kendini gösteriyor haliyle. Şimdi sizde Eylem Şahin için yaş tahmini yapmak için “Buraya” bir not düşün.

2- Anıl Diricanlı Kaç Yaşında?

Anıl Diricanlı için yaş çok merak konusu olmuş durumda kendisi yaşını aslında açıklamıştı ama bir çok kişi bunu gözden kaçırmış olmalı ki yaşını arıyor ve genelde bulamıyorlar. Kaçırılan detay bir TikTok videosunda yer alıyor kendisi çektiği bir videoda 15 yaş ve 19 yaşları arasında ki farkı göstermiş ve sizce fark var mı demişti. İşte o video;

@anildiricanli

15 YAŞ VE 19 YAŞ DEĞİŞİM VAR MI SİZCE ? 😂 #evrim

♬ Let’s go slow-mo – TF

Yukarıda ki video 03.11.2018 tarihinde atılmış ve o tarihte 18 yaşında olduğunu belirtmiş. Bu tarihi Anıl Diricanlı’nın doğum tarihi olarak alırsak kendisi şu an 2020 yılı Kasım ayı itibarı ile 21 yaşındadır.

Anıl Diricanlı kaç yaşında
Anıl Diricanlı kaç yaşında

Anıl Diricanlı hakkında fikirlerinizi yazmak ve ona mesaj bırakmak için “burayı” kullanabilirsiniz.

3- Ecrin Su Çoban Kaç Yaşında?

Küçük yaşına rağmen çok başarılı videolara imza atan Ecrin Su Çoban aynı zamanda reklam videolarında da yer almıştır. Başarılı bir fenomen yaşantısının arkasında tabi ki ailesinin vermiş olduğu desteklerin önemi çok büyük.

Ecrin Su Çoban 16 Kasım 2006 tarihinde Kocaeli’de dünyaya gelmiştir. 2020 yılı itibarı ile 14 yaşında ve 15 yaşından 16 Kasım 2020 tarihi itibarı ile gün almaya başladı.

Ecrin Su Çoban Kaç Yaşında
Ecrin Su Çoban Kaç Yaşında

4- Ceren Yaldız Kaç Yaşında?

Ceren Yaldız yaşı merak konusu olan önemli fenomenlerden birisi. Yaşı haricinde tüm yaşantısı merak konusu olan Ceren Yaldız’ın hayatı ve tüm detaylarını öğrenmek için “buraya” bakabilirsiniz.

Ceren Yaldız Kaç Yaşında
Ceren Yaldız Kaç Yaşında

Sonuç

Fenomenlerin yaşları merak edilmeye devam ettikçe bu içeriğe kişi eklemeye devam edeceğim. Siz de yaşını merak ettiğiniz kişileri yorumlara eklerseniz içeriğe dahil edebilirim.



source https://konuanlatimi.net/fenomenlerinin-yaslari/

Yorumlar