Eylül Adıgüzel Kimdir?

Konu Anlatımı - Konu Anlatımı ve sosyal içerik platformu

Fenomen biyografi bilgileri serimizin bugün ki konuğu güzelliği ve yayınladığı videolar ile nam salan ünlü YouTuber Eylül Adıgüzel’e yer vereceğiz. Eylül Adıgüzel kimdir? Nerelidir? Ailesi, sevgilisi, eğitimi ve özel hayatı hakkında bir takım bilgiler vereceğim.

Eylül Adıgüzel’in Kısa Biyografisi

25 Şubat 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Eylül Adıgüzel, ailesinin tek çocuğudur. Boyu 1.64 kilosu ise 44 olan güzel ismin burcu balıktır. Küçük yaşta bale eğitimi almış ve basketbol kursuna katılmıştır. 6. sınıf eğitimini sürdürürken bale eğitimine başlayan güzel isim 10. sınıfta bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle baleyi bırakmak zorunda kalmıştır. Eylül Adıgüzel’in gözleri bozuktur ve göz numarası 4,25 ile 3,75’tir.

Okan Üniversitesi Mütercim-Tercümanlık (ingilizce) bölümünü okumasına rağmen asıl mesleği YouTuber ve yayıncılıktır. Aslen Diyarbakırlı olan YouTuber İstanbul’da ikamet etmektedir. Twitch platformunda yaptığı yayınlar ve YouTube kanalında paylaştığı videolar ile insanların dikkatini çekmektedir. YouTube kanalında 180 B abonesi ve 814 video paylaşımı bulunmaktadır. Videolarında genellikle yeni şeyler deneyen, challenge ve yabancı şarkılar yer almaktadır. Duygu Köseoğlu ile yakın arkadaş olan güzel isim 2017 yılında “Suç Ortağım” adlı şarkıyı beraber seslendirmiştir ancak daha sonraları araları açılmış ve Duygu Köseoğlu ile olan arkadaşlığını noktalandırmıştır.

Ünlü ismin ensesinde babasıyla ilgili, boynunda da vefat eden kedisi Timuş ile ilgili olmak üzere toplam 2 adet dövmesi vardır. Ayrıca 4 adet piercingi ile güzelliğine güzellik katmaktadır.

Arılar ve böceklerden çok korkan Eylül Adıgüzel hayvanları özellikle kedileri çok sevmektedir. Otomobilleri çok seven YouTuber’ın en sevdiği film “Harry Potter ve Ateş Kadeh”tir. Paylaştığı bir videoda kendisinin çok utangaç, duygusal, sabırsız, üşengeç ve çabuk sinirlenen bir karaktere sahip olduğunu belirtmiştir. Yine aynı videosunda en büyük pişmanlığının saçlarını sarıya boyatmak olduğunu belirten güzel fenomen en sevdiği rengin de siyah olduğunu dile getirmiştir.

  • Yaşı: 23
  • Boyu: 1,64
  • Kilosu: 44
  • Burç: Balık
  • Memleketi: Diyarbakır
  • Yaşadığı Yer: İstanbul
  • Doğum Tarihi: 25 Şubat 1998

Eylül Adıgüzel’in Sosyal Medya Hesapları

Sosyal medyanın bütün platformlarını aktif kullanan Eylül Adıgüzel’i takip etmek isterseniz aşağıda resmi YouTube, Facebook, Instagram, Twitter ve Twitch hesapları yer almaktadır.

Eylül Adıgüzel’in Ailesi

Çok şanssız olduğunu iddia eden YouTuber, bu hayattaki tüm şansını aile konusunda kullandığını ve mükemmel bir aileye sahip olduğunu belirtmiştir.

Annesi aslen Mersinlidir. 1973 yılında doğmuştur ve hemşirelik yapmaktadır. Babası ise işadamıdır. YouTuber küçükken annesini kıskandığını ve babasını, annesiyle paylaşmadığını söylemiştir. Ailesiyle dışarı çıkacağı zamanlarda annesi kendisinden daha güzel giyinince kıskandığını ve onunla dışarı çıkmak istemediğini belirtmiştir. Ayrıca annesiyle babası dans ettiği zaman onları kıskandığını ve aralarına girdiğini videosunda dile getirmiştir. Ünlü güzel yayınladığı bir videosunda ailesinden söz etmiş ve onların fotoğraflarını paylaşmıştır. Merak edenler için linki aşağıdadır.

Eylül Adıgüzel’in Sevgilisi

7 Temmuz 2016 tarihinde kendisi gibi ünlü isim olan Kaan Atıcı (Elwind) ile sevgili olmuştur. Yayınladığı bir videoda Elwind tarafından gelen maddi hiçbir şeyi kabul etmediğini, yemek parasını dahi kendisinin ödediğini sadece doğum günlerinde ve özel günlerde birbirlerine hediye aldıklarını belirtmiştir. Eylül Adıgüzel yine aynı videosunda bir başkasından para almaması konusunda babasının tembih ettiğini ve gerekirse kızının maddi ihtiyacını gidermek için evini satacağı ancak yine de başkasından para almaması gerektiğini dile getirdiğini belirtmiştir. Uzun yollar süren ilişkinin ardından Elwind ile hedeflerinin farklı olmasından dolayı yollarını ayırmıştır.

Kaan Atıcı kimdir?

Kaan Atıcı 14 Ekim 1993 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan YouTuber 55 kilo ve 1.70 boyundadır. Kaan Atıcı Elwind ismini kullanmaktadır ancak bu ismin ne anlama geldiği bilinmemektedir. Eylül Adıgüzel ve Elwind’in şuan ki sevgilileri hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Eylül Adıgüzel Kimdir? içeriği Konu Anlatımı sitesinden alıntıdır.



source https://konuanlatimi.net/eylul-adiguzel-kimdir/

Yorumlar