Şeyda Aydın Kimdir?

Konu Anlatımı - Konu Anlatımı ve sosyal içerik platformu

Şeyda Aydın, son dönemde TikTok platformunda ün kazanan bir çok fenomenden bir tanesi. Kendisi hakkında merak edilen (Kimdir, nereli, kaç yaşında v.b) bir çok soru var. 2,5 Milyon takipçi kitlesine sahip olan Şeyda Aydın’ın hayatı hakkında bir çok bilgiye birlikte değinelim.

Şeyda Aydın Kimdir? Hayatı

Tik Tok fenomeni Şeyda Aydın 26 Temmuz 1988’de dünyaya geldi. İstanbul Ticaret Odası Anadolu Teknik Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi’nde radyo ve televizyon okudu. Mesleği ve ilgi alanı olarak stop motion teknolojisine daha çok ilgi duymaktadır. Youtube kanalında 18.000 takipçisi ve Instagram hesabında 181 takipçisi bulunmaktadır. Tik Tok videolarıyla ünlü olan Şeyda Aydın’ın Tik Tok hesabında 2,4 milyon takipçisi bulunuyor. 2014 yılında single’ı ‘Serseri‘ dönemin en çok dinlenenlerinden biri olmayı başardı. Şeyda Aydın’ın aile hayatı da oldukça merak edilmektedir kendisi evli ve iki çocuk annesidir.

Doğum Tarihi / Kaç yaşında? Doğum Tarihi 26 Temmuz 1988 / 33 yaşında
Boyu kaç? 1.72 cm boyunda
Kilosu kaç? 56 Kilogram
Burcu ne? Aslan burcu
Doğum yeri Tokat
Yaşadığı yer İstanbul
Kocası Aykut Akça
Oğlu Arda Aydın
Kızı Zeynep Cansın Aydın
Oynadığı diziler 2010 Gönül çelen
2012 Uçurum
2013 Arka Sokaklar
Şeyda Aydın’ın biyografi bilgileri

Şeyda Aydın’ın Kariyeri

Gönülçelen, arka sokaklar ve uçurum isimli dizilerde oyunculuk deneyimi bulunan Şeyda Aydın aynı zamanda 2007 yılında “sıradan bir gün” ve “patates dünyası” adlı iki filme yönetmenlik yapmıştır. Yine 2007 yılında “Çocuk ve silah” adlı bir makale yayınlamıştır kendisi.

Sonrasında yukarıda da bahsettiğim gibi 2014 yılı yazında çıkardığı “serseri” isimli single ile adından söz ettiren Şeyda Aydın şimdilerde TikTok hesabından çocukları ile birlikte içerik üretiyor ve TikTok’un amacına uygun kullanılması halinde çok kullanışlı bir uygulama olduğunu belirtiyor.

Yukarıda Hayatı ve biyografi bilgilerini verdiğim Şeyda Aydın’ın sosyal medya hesaplarını takip ederek kendisi hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. Şeyda Aydın’ın resmi sosyal medya hesapları aşağıda;

YouTube İnstagram TikTok
Şeyda Aydın’ın resmi sosyal medya hesapları

Şeyda Aydın’ın Hayatı ve Biyografisi

Şeyda Aydın’ın hayatı hakkında bilinen tüm detaylara kısaca bakalım. Şeyda Aydın Aslen Tokatlı ancak Tokat’ın neresinden bilmem. Evli ve iki çocuk annesidir, ne zaman evlendiği konusunda şu anda net bir bilgi bulunmuyor maalesef. Şeyda Aydın’ın ailesi de çok fazla merak ediliyor onlar hakkında da kısa bir bilgi verelim. Eşinin ismi Aykut Akça, oğlu Arda Aydın kızı ise Zeynep Cansın Aydın. Şeyda Aydın ve ailesini aslında tiktok videolarından çok yakından tanıyorsunuz sadece eşi Aykut Akça çok fazla kamera önünde olmamasından dolayı merak ediliyor. Şimdi bu merakınız geçecek çünkü Aykut Akça’yı da yakından tanıma ve resimlerine bakma imkanınız olacak. Şeyda Aydın’ın eşi Aykut Akça’nın Instagram hesabına erişerek resimlerine bakabilirsiniz. Bu arada Şeyda Aydın ve Aykut Akça’nın neden boşandığı yönünde bir çok soru sorulmuş ve bu sorular Şeyda hanımı bunaltmış durumda. Bu nedenle kendisi de herhangi bir boşanma durumunun olmadığını ve eşinin çok fazla sosyal medya tutkusunun olmaması nedeni ile videolarda yer almadığını belirtmiştir.

Bir diğer merak edilen konu ise çocuklarının yaşları oldu, bu konuda da bilgi vermeden geçmeyelim. Şeyda Aydın’ın oğlu Arda’nın yaşını tam olarak belirtemiyorum ancak kızı Zeynep Cansın Aydın 23 Mart 2006 doğumlu ve 2021 yılı itibari ile 15 yaşındadır. Şeyda Aydın’ın annesi için de kısa bir bilgi vermek isterdim ancak annesi hakkında da maalesef sosyal medyada herhangi bir bilgi bulunmuyor ancak aşağıya annesi ile çekilmiş bir video bırakacağım.

Son olarak aşağıda Şeyda Aydın’ın makyajsız halini içeren resimler ve video bırakıyorum.

Şeyda Aydın’ın makyajsız hali (video)

Yazı içerisinde Şeyda Aydın hakkında bir çok bilgi verdim ancak cevabını veremediğim bilgilerde bir hayli fazla oldu bu nedenle kendisi hakkında bilgi sahibi olan ve bu cevapsız soruların cevabını bilen herkesten yorum alanına hücum etmesini istiyorum.

Şeyda Aydın Kimdir? içeriği Konu Anlatımı sitesinden alıntıdır.



source https://konuanlatimi.net/seyda-aydin-kimdir/

Yorumlar