Gözde Akgün ( Mahmut Abi) Kimdir?

Sosyal medya sitesi TikTok'ta çektiği videolarla kısa sürede ünlenen Gözde Akgün, ilginç yeteneğiyle beğeni topladı. Erkek sesi yapabilen ve bu sesle sevilen şarkıları söyleyebilen Gözde Akgün, Mahmut Abi karakteriyle ünlendi.

Gözde Akgün kimdir?


Şarkıya erkek sesiyle devam eden ve normal bir tonla başlayan Gözde Akgün, çektiği videoda bir yabancıya giderek herkesi şaşırtmayı başardı. Bu arada Gözde Akgün'ün popülaritesi onun hakkında çok soru sordu. Peki Mahmut Abi olarak bilinen erkek sesli Gözde Akgün kimdir? Gözde Akgün'ün yaşı kaç? O nereden geldi? Ayrıntılar için buraya tıklayın…


Gözde Akgün kimdir?


Bir süre önce TikTok'ta erkek sesi yapabilen bir kadının insanları şaşırttığı videosuyla ünlenen Gözde Akgün'ün Mahmut Abi karakteri çok beğenildi. Giden herkesi şok eden Gözde Akgün'ün güzelliği ile sesi arasındaki fark büyük ilgi gördü ve kısa sürede sosyal medya sitelerinde ünlendi. Bu arada Gözde Akgün'ün bu popülaritesi nedeniyle TikTok kullanıcıları Gözde Akgün'ü merak etti!


Gözde Akgün kim


Yeteneğiyle beğeni toplayan ve güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Gözde Akgün, Semih Varol ile çektiği videoyla kısa sürede ünlendi. Mahmut Abi'nin TikTok'ta yazı yazmasıyla fenomen olan Gözde Akgün, kendi sosyal medya hesabından yaptığı soru cevap etkinliğinde kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı. 20 yaşında olduğunu belirten Gözde Akgün, boyunun beklenen 1.10 yerine 1.65 olduğunu vurguladı. Üç erkek kardeşi olduğunu ifade eden ünlü fenomen Gözde Akgün, bir ağabeyi ve bir erkek kardeşi olduğunu ifade etti. Bu arada Gözde Akgün özel hayatıyla ilgili de ilginç bir açıklama yaptı!


Tunceli'den Gözde Akgün, İzmir'de yaşadığı ve yaşadığı yerden video çektiğini hayranlarıyla soru-cevap şeklinde paylaştı. En çok kırmızı rengi sevdiğini söyleyen Gözde Akgün, bacaklarında, kalçalarında ve göğsünde üç dövmesi olduğunu söyledi. Evli olmadığını söyleyen Gözde Akgün, özel hayatıyla ilgili olup olmadığını ve sevgilisi olup olmadığını henüz açıklamadı!

Kaynakça

https://konuanlatimi.net/kimdir/gozde-akgun/

https://www.cemre.com/gozde-akgun-kimdir

https://egitimportali.medium.com/g%C3%B6zde-akg%C3%BCn-mahmut-abi-kimdir-60ccbd492bb2

https://note.com/konuanlatimi/n/nd814bf57f2a8

Yorumlar