How I Met Your Father Dizisinde İlk Fragman Yayınlandı

Konu Anlatımı - Konu Anlatımı ve sosyal içerik platformu

How I Met Your Father dizisinin fragmanı uzun süredir özellikle How I Met Your Mother dizisi sevenleri tarafından bekleniyordu. Dizinin tipik How I Met Your Mother formatında olması ve genel yapısında ufak değişikliklere gidileceği yönündeki söylentiler, diziye olan merakın çok daha fazla bir şekilde artmasına neden olmuştu. How I Met Your Mother dizisinin sosyal medya gücü sayesinde fragman biraz erken de olsa nihayetinde yayınlandı ve dizinin yeni sezonuna dair o büyük bekleyiş son buldu.

Parimatch Hulu yapım tarafından izleyicilere ulaştırılan How I Met Your Father, Hilary Duff ve Kim Cattrall ile izleyicilerin karşısına çıktı. Atası How I Met Your Mother gibi bir arkadaş grubunu konu alan dizide hem hayatı hem de aşkı keşfederek yaşamalarına dair bir senaryo oluşturulmuş durumda. Dizide bulunan Sophie(Duff) dizinin ana karakterlerinden biri ve dizide birileriyle flört ederken ne gibi zorluklarla karşılaştığının üzerinde durulacak.

How I Met Your Father dizinin en önemli özelliklerinden biri ise Sophie karakterinin gelecekteki hali ve dizinin anlatıcısı olan Cattrall’ı izleyicilere sunması olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Cattrall’ı dizide anlatıcılardan biri olması, dizinin How I Met Your Mother ile arasındaki en büyük farklardan biri olacak. Bununla birlikte atası olan How I Met Your Mother dizisinde Ted’in gençliğinin canlandırılması, özellikle bu kısımda fazlasıyla benzerlik içerse de anlatım tarzı ve farklı bir karakter nedeniyle izleyiciler daha farklı bir senaryo ile karşılaşacaklar.

Dizide Önemli Diğer İsimler de Yer Alıyor

How I Met Your Father dizisinin kimlerle seyirci karşısına çıkacağı en çok merak edilen konulardan biri olarak biliniyordu. Dizinin genelinde Christoper Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran, ve Suraj Sharma gibi oyuncular karşımıza çıkacak.

Yeni oyuncu kadrosu nedeniyle aslında dizinin How I Met Your Mother adına üçüncü spinoff denemesi olarak tanımlanması söz konusu. Bilindiği üzere daha önce 2013 yılında How I Met Your Dad isimli bir dizinin çekimlerine başlanmış, daha sonra deneme çekimlerinin hemen ardından diziye dair umutlar kaybedilmiş ve bu nedenle dizi daha seyirci karşısına çıkmadan yayın hayatına son vermişti. 2014 yılında ise How I Met Your Father dizisinin ikinci spinoff denemesi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlandığı duyurulmuştu. Berger ve Aptaker’in This is Us dizisinde yürütücü yapımcı olarak terfi almaları, How I Met Your Father dizisinin çok daha geri planda kalmasına yol açmıştı.

Şu an yayına girecek olan How I Met Your Father dizisinin büyük bir umutla beklendiğini söylemek mümkün ve aynı zamanda fragman büyük bir beğeni topladı. Dizinin ilk sezonda 10 bölümle karşımıza çıkacak olması ise önemli detaylardan biriyken, yayınlanan fragmanda en çok beğenilen nokta ise dizinin önceki denemelerine göre çok daha samimi olması. İlerleyen süreçte dizinin ikinci sezona gidip gitmeyeceği ise merak konusu. Her hafta bir bölümü yayınlanacak olan dizinin, sezonun bitmesiyle birlikte alınan tepkilere göre ikinci sezona gidip gitmeyeceği alınan bilgiler arasında yer alıyor.

How I Met Your Father Dizisinde İlk Fragman Yayınlandı içeriği Konu Anlatımı sitesinden alıntıdır.



source https://konuanlatimi.net/how-i-met-your-father-dizisinde-ilk-fragman-yayinlandi/

Yorumlar