Kot Pantolon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Konu Anlatımı - Konu Anlatımı ve sosyal içerik platformu

Kot pantolonlar, her yaş kesimine hitap eden en gözde parçalardan biridir. Hem klasik, hem spor kombinler yapabileceğiniz çok amaçlı bir üründür. Rahatlık sağlaması yanında oldukça da tarz bir seçimdir. Kot pantolonlarınıza yapacağınız işlemeler, zımbalar, yırtıklar ya da boyamalarla size özel bir tarz oluşturabilirsiniz. Ancak her zaman doğru kot pantolonu bulabilmek mümkün olmamaktadır. Yanlış kalıplı bir pantolon tarzınızı bozacak, vücudunuzu hatalı gösterecektir.

İşte vücut tipinize göre hangi kot pantolonu giymeniz gerektiği ve kot pantolon seçerken bilmeniz gerekenler:

Geniş kalçalılar için kot pantolon seçimi, sade renklerden oluşmalıdır. Parlak ve ışıltılı duran kot pantolonlardan uzak durmalısınız. Sizi olduğunuzdan daha büyük gösterecek dar kesim modellerden de uzak kalmalısınız. Bunun yerine düz kesime sahip kot pantolonlar sizin için daha uygun olacaktır. Satın aldığınız kot pantolonun arka ceplerinin tam kalça hizasında olmasına dikkat etmelisiniz. Bu kalçada bir denge oluşturacaktır. Eğer bol, dökümlü modeller tercih ederseniz hem bacaklarınız daha kısa görünür hem de sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterir. Bunun için kot pantolon tercihiniz yüksek belli ya da normal belli modellerden yana olmalıdır.

  • Kot Pantolon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 1
  • Kot Pantolon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 2
  • Kot Pantolon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 3
  • Kot Pantolon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 4
  • Kot Pantolon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 5
  • Kot Pantolon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 6
  • Kot Pantolon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 7
  • Kot Pantolon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 8
  • Kot Pantolon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 9
  • Kot Pantolon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 10
  • Kot Pantolon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 11
  • Kot Pantolon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 12
  • Kot Pantolon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 13
  • Kot Pantolon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 14

Düz kalçalara sahip bayanların kalçalarını daha geniş gösteren parlak kotlar tercih etmesi uygundur. Cep kısımları yana doğru eğimli olan modeller üzerinizde çok şık duracaktır. Giymek isterseniz dar kesimli kot pantolonlar da vücudunuza uygundur.Düşük belli kot pantolonları tercih ederek kalçalarınızı daha dolgun gösterebilirsiniz. Düz kalçalıların, bol ve dökümlü kot pantolonlardan uzak durması gerekiyor. Bu modelleri kalçalardaki düzlüğü çok daha fazla belirgin hale getirmektedir. Armut biçimli vücut tipine sahipseniz, özellikle yüksek belli ve koyu renk kot pantolonları tercih etmelisiniz. Dar modeller,kalçayı olduğundan daha geniş göstereceğinden doğru bir seçim değildir. Kalçalardaki genişliği kamufle etmek için cepleri uzun olan modellere yer vermelisiniz. Bu görünümünüzü daha fazla desteklemektedir. Bacaklarınızın ince olduğunu düşünüyorsanız rahatlıkla dar kesimli kot pantolon modellerini deneyebilirsiniz.

Armut biçimli kalçalara sahip kişilerin bol ve dökümlü pantolonlar giymeleri, kalçaları daha fazla ortaya çıkaracağından yanlış bir seçimdir. Kalçalarınızda kamufle etmek isteyeceğiniz bir orantısızlık olmadığını düşünüyorsanız, düz kesimli, yüksek bel modeller seçmeli ve koyu renk kot pantolonları tercih etmelisiniz. Çok dar kesimli modeller, kalçayı olduğundan daha geniş göstermektedir. Eğer bol bir pantolon giymek isterseniz dikkat etmeniz gereken nokta, pantolon kalçaya oturmalı sonrasında çok az şekilde gevşemelidir. Çok bollaşmadan baldırlarda hafif bir gevşeklik olması doğru bir seçimdir. Şimdi de yuvarlak ve kaslı bir kalçaya sahip bayanlar için fikir verelim. Bu görünüme sahipseniz sıkıntı yok. Bir çok model size oldukça yakışacaktır. İster dar, ister bol ve dökümlü isterseniz düz modelleri seçebilir, tarzınızı oluşturmakta özgür kalabilirsiniz. Genel olarak vücut tiplerine göre kot pantolon seçimleri bu şekilde olmalıdır.

Şimdi de pantolonlara dair bazı sırları paylaşalım. Kalçaların görünümünü etkileyen önemli bir özellik kot pantolonun hangi bel grubuna dahil olduğudur. Kot pantolon seçerken bilmeniz gerekenler arasında normal bele sahip pantolonlar kalça görünümünü çok az etkilemektedir. Düşük bel pantolonlar, hem kalçaları daha geniş hem de bacakları olduğundan daha kısa gösterir. Yüksek bel kot pantolonlar ise, bacakları uzun gösterdiği gibi kalçaların görünümünü de etkileyerek dikkat çeker. Kot pantolon satın alırken renginin önemini hiç düşündünüz mü? Koyu renklerdeki kot pantolonlar, kalçaları ve baldırları olduğundan daha küçük göstermektedir. Parlak ve taşlanmış, ağartılmış görünümlü pantolonlar ise kalçaları olduğundan daha geniş göstermektedir. Açık renklerdeki pantolonlar, fazla etkilememektedir.

Son olarak ceplerden bahsedelim. Kot pantolonunuzdaki geniş model cepler, kalçalarınızı çok biçimli ve çekici göstermektedir. İçeriye doğru eğimi olan cepler, kalçaları yukarıya doğru destekleyip yüksel belli bir görüntü oluşturur. Kot pantolonlarınıza takacağınız kemerlerde ise, V şekline sahip olanlar kalçaları daha biçimli ve yukarı doğru kalkık gösterirken A biçimli kemerler, kalçalarınızı olduğundan geniş göstermektedir. Kot pantolon seçerken bilmeniz gerekenler önerilerimizi dikkate alarak kot pantolon seçimlerinizi özgürce yapabilir, tarzınızı oluşturup doğru kombinler yapabilirsiniz.

Kot Pantolon Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler içeriği Konu Anlatımı sitesinden alıntıdır.



source https://konuanlatimi.net/kot-pantolon-alirken-dikkat-edilmesi-gerekenler/

Yorumlar