Öznur Garip Kimdir?

Konu Anlatımı - Konu Anlatımı ve sosyal içerik platformu

Öznur Garip’i ağır çekim ve playback videoları ile tanıdık, sevdik değil mi? TikTok videolarını her geçen gün daha fazla seviyor ve sevdikçe daha çok kişiyi tanıyoruz. Öznur Garip’te çok eski değil yeni tanıdık diyebileceğimiz bir fenomen. Ancak yeni dememe bakmayın kendisi 2,5 milyon takipçiye hitap ediyor, bu anlamda tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Şimdi Öznur Garip kimdir, nerelidir, ailesi nerededir, eğitim durumu nedir v.s kısaca Öznur Garip’i her yönü ile tanıyacağız.

Öznur Garip Kimdir? Biyografisi

Öznur Garip, 18 Mart 2001’de İstanbul’da doğdu ve 2022 yılı itibariyle 21 yaşındadır. Koç burcu kadını olan Öznur Garip, 1.60 boyunda ve 52 kilodur. Annesinin ve babasının adı bilinmeyen Öznur Garip’in bu tür bilgilerini biliyorsanız yorum alanına eklemeyi ihmal etmeyiniz. Öğrenim hayatı hakkında da maalesef bir bilgi bulunmamaktadır. Tiktok’ta 2.5 milyon abonesi olan Öznur Garip’in Instagram’da 61.000 takipçiye sahip.

✅ Gerçek Adı Öznur Garip
✅ Doğum Tarihi 18 Mart 2001 / 21 yaşında
✅ Burç KOÇ
✅ Boy 1.60 cm
✅ Kilo 52 kg
✅ Göz Rengi Ela
✅ Saç Rengi Siyah
✅ Eğitim Üniversite
✅ Medeni Hali Bekar
✅ Nereli Erzurum
✅ Meslek Fenomen – Tiktoker
✅ Doğum Yeri İstanbul
Öznur Garip Biyografisi

Sevgilisi kim?

Bir başka TikTok Fenomeni Enes Çakmak ile Öznur Garip’in birlikteliğini duymayanınız yok sanırım. Enes Çakmak’ın aşk hayatına baktığımızda bir karmaşa bizi karşılıyor şöyle ki; Bir dönem Buse Korkmaz ile adı anılmış ve Enes Çakmak bu birlikteliği yalanlamıştı. Daha sonrasında ise yine Buse Korkmaz tarafından oluşturulan bir videoda Enes Çakmak ve Öznur Garip birlikteliği ortaya çıkmıştı. En son noktada ise ikili ayrılık kararı aldı ve bunu takipçilerine şeffaf bir şekilde duyurdular. Bu durum iki tarafın takipçileri tarafından da üzüntü ve şaşkınlık ile karşılandı çünkü birbirlerine gerçekten yakıştırılıyorlardı. Daha sonrasında ise Öznur Garip’in kiminle sevgili olduğu merak konusu oldu ancak bu konuda da şimdilik net bir cevap yok gibi görünüyor.

Sosyal Medya

Öznur Garip, sadece TikTok değil aynı zamanda Instagram için de içerik üretiyor ve her iki platformda da oldukça başarılı şekilde ilerliyor. Aşağıda kendisine ait resmi sosyal medya hesaplarını göreceksiniz. Eğer hala takip etmediyseniz ve eğlenceli videolar izlemeyi seviyorsanız kesinlikle takip etmeye başlamalısınız.

İnstagram TikTok
Öznur Garip sosyal medya hesapları

Aşağıda Öznur Garip hakkında göreceğiniz soruların üzerine tıklayarak cevaplarına ulaşabilirsiniz.



Öznur Garip hakkında bilgi vermeye çalıştım ancak merak edilen bir çok konu havada kaldı onun da farkındayım. Bu nedenle üşenmeyip Öznur Garip’in instagram hesabına pm attım eğer cevap verirse tüm merak edilenleri sorup burada yayına alacağım, o güne kadar merak ettiğiniz ne varsa yorumlara bırakmayı unutmayın.

Öznur Garip Kimdir? içeriği Konu Anlatımı sitesinden alıntıdır.



source https://konuanlatimi.net/oznur-garip-kimdir/

Yorumlar